Att hålla ordning på alla sina viktiga papper och diverse räkningar är något som allt fler faktiskt borde bli bättre på. För det här med att bara samla alla sina papper i en enda stor hög verkar onekligen vara mer vanligt än vad många tror. De flesta av oss verkar helt enkelt inte förstå allvaret i att faktiskt organisera alla dessa viktiga formulär som faktiskt dimper ner i brevlådan flera gånger i månaden.

Det är helt enkelt inte acceptabelt att som vuxen människa inte ta ansvar över viktiga saker som dessa. Det borde helt enkelt vara en plikt för alla över 18 år där ute att faktiskt styra upp detta en gång för alla. Det är nämligen inte sällan detta brukar leda att man får både fler betalningsanmärkningar och till slut hamnar hos kronofogden. Något man som vuxen människa faktiskt borde vara kapabel till att undvika.

Så till alla er där ute som faktiskt känner er träffade, hör upp. Detta beteende är helt enkelt inte okej och ni borde alla skämmas. Ni är vuxna människor och borde kunna styra upp detta på ett genomtänkt och snyggt sätt. Ursäkter som ”jag har inte tid” eller ”jag har ingen plats” är helt enkelt inte rimligt längre. Ta er samman en gång för alla. Det är er plikt!